Genom studiebesök kan gymnasieelever få en inblick i vardagen på Chalmers och Teknisk design. De får också en värdefull chans att prata med våra studenter om utbildning och studentliv inför framtida val av högskolestudier.

Kom på studiebesök!

För gymnasieskolor som är intresserade av information om Teknisk design eller av att komma på studiebesök finns det en organisation på Chalmers, Gymnasiecentrum, som hjälper till att ordna det praktiska. De kan även ordna studiebesök på Chalmers övriga utbildningar.

Vi på Teknisk design tar gärna emot er i grupper om upp till 60 personer. Under en en eller två dagar får eleverna en introduktion till Chalmers och utbildningen, en inblick i hur det fungerar på skolan och de kan även få prova på olika uppgifter relaterade till teknisk design. Programmet anpassas efter era önskemål och kan bland annat innehålla visning av området och lokalerna, möten med studenter, workshops och föreläsningar. Se PDF för exempel på program. För mer information kontakta .(JavaScript must be enabled to view this email address) på Gymnasiecentrum.


Skriv ut Skriv ut